Skip to main content
Avoinna: Tänään vielä 7 h 46 min

Sijainti

Kahvila-ravintola

Kahvila-ravintola ja lounas

Kun haussa on hyvä ruokapaikka, on valintasi Neste Kuortane. Kahvila-ravintolamme tarjoaa jokaiseen makuun sopivaa purtavaa niin isoon kuin pienempäänkin nälkään.

Olemme monipuolinen lounaspaikka. Mainion päivittäin vaihtuvan lounaan lisäksi meillä nautiskelevat helposti myös pizzan, hampurilaisen ja kebabin ystävät. Kuortaneen Nesteen ravintolapalveluihin kuuluvat sekä Kotipizza että Rolls.

Kun kahvihammasta kolottaa, on oikea osoite niin ikään Neste Kuortane. Tule ja maista kahvilamme kuuluisia omatekoisia munkkeja. Tuoreen kahvin kanssa tarjolla lisäksi hyvä valikoima sämpylöitä sekä herkullisia pullia – ja lämpimät Paninit isompaan nälkään.

Lounaspöytä

Lounas avoinna klo 11:00-15:00

Neste Kuortane on monipuolinen lounaspaikka. Meillä nautit herkullisen kotiruokalounaan noutopöydästä viikon jokaisena päivänä.

ravintola-kuortane

Ryhmämatkailijat ja -ruokailijat

Soitattehan ennakkoon, jos olette tulossa ruokailemaan suuremman ryhmän kanssa. Näin varmistamme, että palvelu sujuu jouhevasti. Kahvila-ravintolan numero: 020 755 8730

Lounaspassi

Kerää leimoja lounaspassiin, ja herkuttelet joka yhdennentoista lounaan veloituksetta. Tarjoilemme lounasta viikon jokaisena päivänä. Kysy passia kassalta.

Monipuolinen kahvila-ravintola

Meiltä löytyy purtavaa jokaiseen makuun. Kahvila-ravintolamme tarjontaan kuuluvat lounas, Rolls, Kotipizza ja Varraskebab. Tervetuloa maistamaan!

Löydät meidät Facebookista

Peräkärryn vuokraus alkaen 20 € / vrk

Tutustu

Huoltoaseman palvelut

Löydät meidät Facebookista